tag:blogger.com,1999:blog-6346784156929243212.post5808516667748231045..comments2023-10-11T10:14:58.885+02:00Comments on Nageluk, de tipjes-encyclopedie: Kaas maken van zure melkMartine Bakxhttp://www.blogger.com/profile/06215311717664844844noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6346784156929243212.post-52424103416624673292023-05-08T16:18:25.736+02:002023-05-08T16:18:25.736+02:00Zodra de melk begint te schiften moet je stoppen m...Zodra de melk begint te schiften moet je stoppen met roeren. Anders meng je het weer.Martine Bakxhttps://www.blogger.com/profile/06215311717664844844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6346784156929243212.post-59938482897636755712023-05-08T13:09:57.054+02:002023-05-08T13:09:57.054+02:00Het lukt mij niet om de melk te laten schiften ik ...Het lukt mij niet om de melk te laten schiften ik zet het op vuur begint goed te schiften klop de boel is goed op en poef al het schifsel weg en een gladde melk blijft er overAnonymousnoreply@blogger.com