Crowdfunding boek

Deze actie is afgelopen.
Het boek is te koop.

Artoek wil dolgraag een boek uitgeven met alle tips op dit blog!
Tuurlijk kun je tips allemaal online op zoeken. Maar je tablet is wel eens leeg of bezet. Of de wifi ligt eruit. Dan is een tipjes-encyclopedie in de keukenla toch hartstikke handig?
En wellicht is het een verstandig kadootje voor je kind dat op kamers gaat, de buurman die alle tips gelooft die op Facebook voorbij komen of die tante zonder glasvezelverbinding.

Als het lukt om via crowdfunding € 5.000,- bij elkaar te verzamelen gaat Artoek de tipjes-encyclopedie laten drukken! Dan wordt alle content gerangschikt en omgezet naar een praktisch boek waar je snel tips kunt opzoeken.

Je kunt Artoek steunen met de volgende bedragen:

€ 10,-
Je leest de tips online en hoeft geen boek?
Je krijgt enkele downloads van webwinkel Artoek en mijn eeuwige dankbaarheid dat je in het boek wilt investeren!

€ 25,-
Je krijgt daarvoor 1 boek, verstuurd naar het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, een setje papierwaren uit de webwinkel en mijn eeuwige dankbaarheid dat je in het boek wilt investeren!

€ 100,-
Je krijgt daarvoor 5 boeken verstuurd naar het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, een setje papierwaren uit de webwinkel en mijn eeuwige dankbaarheid dat je in het boek wilt investeren.

Als dank komt je naam in het boek!
Wil je als sponsor vermeld worden in het boek? Het boek als relatiegeschenk uitdelen? Een flyer of boekenlegger mee laten sturen? Neem dan even contact op.

Hoe kun je geld bijdragen?
Klik op het geldbedrag of ga naar deze pagina. Deze komt uit op webwinkel Artoek alwaar besteld en betaald kan worden en waarvan uit straks de adres-etiketten aangemaakt kunnen worden voor verzending.
Er is even getwijfeld over een officieel crowdfundingplatform. Echter daar zijn weer kosten aan verbonden, kosten die beter in het boek gestoken kunnen worden. En ook aan crowdfundingplatforms zit een risico. Ik ben zelf € 50,- kwijtgeraakt aan Tenpages, en via Voordekunst wacht ik, voor € 41,- al meer dan 3 jaar op een boek dat binnen 1 jaar zou uitkomen.
Webwinkel Artoek bestaat sinds 2002.... hopelijk biedt dat voldoende vertrouwen.

Hoe kun je, behalve geld, nog meer helpen?
Geef taal- en tikfoutjes door! Mail ze met de titel van het desbetreffende stukje naar martine@artoek.nl
En uiteraard ook doorgeven als een tip niet klopt of als je een betere of andere oplossing hebt! Dat mag rechtstreeks onder de tip.

De verschijningsdatum is gepland in het laatste kwartaal van 2017.
De uiteindelijke verkoopprijs is op dit moment niet bekend, dat hangt onder andere af van de oplage.
Als het voor 2018 niet gelukt is om via deze crowdfunding € 5.000 op te halen wordt het project afgeblazen en krijg je je geld terug. Je krijgt sowieso een boek, dat is immers al bijna af. Als het niet lukt om voldoende geld op te halen voor 2018 laat ik voor alle deelnemers een boek via POD drukken.

Klik hier voor de voortgang.

Reacties