Disclaimer

"Denk je er wel aan dat je een disclaimer in je boek zet?" Zei man. "Anders word je straks aansprakelijk gesteld als een tip niet werkt. Of als een tip verkeerd uitpakt. Of als een tip schade veroorzaakt." Uhhh ja. Dat moet natuurlijk. En het hoort ook op deze website. Bij deze:

Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de inhoud van deze website kan de auteur in de persoon van Martine Bakx geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, direct dan wel indirect, voortkomende uit het opvolgen van de gegeven tips.

Ga bij twijfel, als kwaaltjes verergeren of als resultaat uitblijft naar de huisarts. Ieder lichaam is anders en reageert anders.

Probeer schoonmaaktips uit op een onopvallende plek. 

De tips zijn gebaseerd op de "stand van de techniek" op het moment van schrijven. Mocht er in de toekomst iets veranderen, iets bijkomen of iets achterhaald raken dan zal het op deze website zo snel mogelijk bijgewerkt worden.

........ik ben nog steeds op zoek naar mensen die alvast een boek willen kopen! Ik zou het graag in een wat grotere oplage willen laten drukken. Daar bedel ik geld voor bij elkaar, en het bedrag is bij lange na nog niet hoog genoeg voor de gewenste oplage.

Reacties