De prijs van het boek

Ik heb lang gedubd over de verkoopprijs. Ik realiseer me dat € 22,95 voor een paperback ietwat aan de hoge kant is...
Het oorspronkelijke plan was een luxer boek. Vierkant. Met harde kaft. Met foto's. En dan rond de € 25,- verkoopprijs. Maar het bleek niet zo makkelijk om geld op te halen voor de drukkosten. En gaandeweg heb ik besloten om het boek niet via Bol en het Centraal Boekenhuis te verkopen omdat zij meer overhouden aan de verkoop van een boek dan ikzelf. Terwijl ik degene ben die het geschreven heeft, de drukkosten heeft betaald, de opslag betaalt en het voorraadrisico loopt. Dat voelt niet okay. Dan maar minder boeken verkopen.....


Ik geef het boek in eigen beheer uit en ik verwacht geen enorme aantallen te verkopen. Daarom is het een paperback geworden zonder foto's -maar mèt zwart-wit illustraties- en heeft het deze verkoopprijs.

De boeken komen morgen binnen!
(Voor)verkoop via deze link, dat is nog inclusief verzendkosten. Als je wilt combineren met iets anders uit de webwinkel of komt ophalen wacht dan even met bestellen totdat de boeken er daadwerkelijk zijn. Het is inmiddels de verkooplink en exclusief verzendkosten.

Reacties