Kalender 2019

Er komt steeds minder op de gezinskalender te staan hier in huis. Reden om dit jaar geen nieuwe weekkalender te kopen. Ik print wel een maandkalender uit dacht ik want ik heb in het verleden zoveel leuke voorbij zien komen. Ben ik gelijk af van dat luxe papier waar een potlood of balpen het niet altijd even goed op doet. En ik ging op zoek......


Blijken al die leuke printable maandkalenders in de breedte-richting te zijn gepositioneerd... Op de kast waar hij hangt past alleen een A4-tje in portret. Reden om een wat minder leuke maandkalender te kiezen en uit te printen.

Gewend aan een weekkalender met de dagen onder elkaar heel vreemd om de week nu horizontaal te hebben en de dochters mopperden. Bovendien zijn de vakjes bij 7 kolommen wel heel erg smal. Toen de ene dochter ook nog zei dat ze weeknummers nodig had omdat de school daarmee werkte besloot ik om er dan maar eentje te tekenen. Beetje veel werk, maar goed, heb ik wel weer iets voor bij de printables in de webwinkel.

Pdf-bestand van 12 pagina's. Uit te printen op A4. Echte consuminderaars printen dubbelzijdig of gebruiken de achterkant van al gebruikt papier.

Op- en aanmerkingen zijn welkom.
Voor de versie van 2020...




Andere volgorde went snel moet ik bekennen. Bij het overschrijven van de afspraken van de ene kalender naar de andere maakte ik overschrijf-foutjes. Ik zette afspraken op 2 dagen achter elkaar naast elkaar i.p.v. onder elkaar.

Reacties