Recensies

Ontwerpen, bedenken, uitwerken, ik vind het allemaal prachtig en fijn om te doen. Maar nou komt voor mij het moeilijkste gedeelte. Het boek verkopen. Marketing. Promotie...

Recensies (reviews) zijn een goed middel voor meer naamsbekendheid en zijn dus van harte welkom!

Een bericht gedeeld door Martine Bakx (@artoeknl) op

Afgelopen vrijdag (10 november) zijn de boeken hier binnengekomen en verstuurd naar de crowdfunders. Toen ik maandag mijn computer aanzette was ik blij verrast met de mail van Wil K. De eerste echte recensie! Tenminste als ik familie en vrienden niet meetel.
"Zaterdag heb ik je mooie boek ontvangen en ik ben er erg blij mee ook met de extra kaarten en het was zo leuk ingepakt, dank hiervoor. Nu heb ik zojuist weer een boek besteld maar nu voor XXX in Eindhoven en ik hoop dat zij het net zo leuk zal vinden. Verstandig dat je het in eigen beheer doet."

Clarien Cornelisse
"Heb er gisteravond de hele avond in gebladerd. Veel dingen doe en wist ik al, maar ook heel veel is nieuw. En wat zo fijn is, alles bij elkaar, mooi gerubriceerd. Daar heb je heel wat werk in gestoken!
Hij komt hier standaard op de eettafel te liggen en je zal zien dat de hele familie erin gaat bladeren. Wat ze van hun moeder niet aannemen nemen ze misschien wel van jou aan! :D:D"

Annemiek van Deursen
"Het is een pracht boek om steeds bij de hand te hebben en nooit uit want het is een naslagwerk... De tekeningen zijn grappig en de tekst leest gemakkelijk. Het is een gezellig boek waar je heel veel tipjes en wetenswaardigheden in vinden kan."

Reacties