Fröbelmiddagje

Vorige week was ik op de open dag van Drrroomland. Nou woon ik al jaaaaaaaaren in de buurt, maar ik had er nog nooit van gehoord. Dochter had er al wel eens een feestje gehad maar het is zo'n stukje dat je altijd over slaat.

Op zaterdag en zondag open voor wandelaars, dus neem eens een kijkje.

Ik kreeg op de open dag een zakje goudsbloemzaad en ik kocht 2 potjes jam en pruimensiroop (en bier, en likeur maar die waren netjes ge-etiketteerd).

Handgemaakte labels aan het flesje en de potjes. Het ziet er mooi uit, maar het is bewerkelijk en bij gebruik haal je het er waarschijnlijk gelijk af en kun je niet meer nalezen wat voor jam het is.
Terwijl het o zo makkelijk is om van gewoon papier een etiketje te knippen en met melk op het glas te plakken......

Het zakje zaad vond ik heel attent. Ik geef zelf wel eens zaadjes weg en ontvang ze. Vrijwel altijd zit dat in een envelopje met de naam van de plant erop geschreven. Een eigen zakje is wel zo leuk en ik keek even op Pinterest voor ideetjes. Ik zag printbare zaadzakjes van Mme Zsa Zsa en zaadzakjes van Moestuinforum. En nu ben ik bezig met schetsen en fröbelen. Binnenkort een printbare pdf online, met 4 zakjes op een a4.

Reacties