Zaadzakje van een koffiefilter

Onwijs leuk, een tante zag op Facebook de tutorial voor zaadzakjes van oud papier en stuurde me een mailtje met foto's hoe zij het deed èn doet. "Een beetje ouderwets misschien" schreef ze erbij. Ja, dacht ik in eerste instantie, want wie heeft er tegenwoordig nog koffiefilters in huis? Maar ze worden nog steeds verkocht en anders is het een goed idee om je oude voorraad eens weg te werken. Later bedacht ik, het is hartstikke handig want je kunt de zaaddozen of uitgebloeide bloemen zo boven de filter uitschudden. En mochten de zaadjes nog wat vochtig zijn, dan drogen ze vanzelf want een koffiefilter ademt beter dan dik papier. (Wel op een droge plaats leggen hè!).

De tutorial, foto's van Lia Bakx:
Reacties

  1. Super, dit was precies wat ik nodig had om de zaadjes van mijn prachtklokje in te bewaren, thanks!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten