Verkoop op Bol

Kucherdekuch. Ik was het niet van plan, de tipjes-encyclopedie verkopen op Bol. Maar ja, als je geen marketingmens bent èn geen uitgever hebt zoals ik, zul je toch op zijn minst het boek vindbaar moeten maken op alle plekken waar iemand het verwacht. En het is weer een plekje waar je recensies kunt achterlaten.....

Bij Bol kost het boek € 22,95, dat is inclusief verzendkosten. Dat komt overeen met wat het bij mij in de webwinkel kost, namelijk € 19,99 + € 2,95. Voordeel bij Bol bestellen is dat het voor velen vertrouwd is en dat je onder andere gratis kunt retourneren. (Als verkoper ben je dat daar verplicht ook al is zoiets natuurlijk in werkelijkheid niet gratis.)

Voordeel van rechtstreeks bij mij bestellen is dat ik er wat voor je in kan schrijven, dat je er momenteel een download voor zaadzakjes bij krijgt en dat je geen verzendkosten hebt bij een bestelling hoger dan € 49,-.

Verder is het boek nog te koop bij Boekenbestellen.
Bij Boekenbestellen betaal je slechts € 1,95 verzendkosten als je 1 boek bestelt.

Het is een nuttig kadootje komende feestdagen. Voor als de wifi eruit ligt en je toch een kwaaltje of schoonmaaktip wilt "googlen". Voor je kind dat op kamers gaat, de buurman die alle tips gelooft die op Facebook voorbij komen of die tante zonder glasvezelverbinding.

Heb je het boek al? Recensies zijn heel erg welkom! Dat kan bij Bol. Dat kan bij Boekenbestellen. Dat kan op Facebook. Of dat kan hier op het blog met je Google-account.

Reacties