Contact

Heb je een aanvulling, ervaring of andere tip over een item? Je kunt heel makkelijk een reactie toevoegen met je Google-account bij het desbetreffende item. Of geef het door via Facebook als je geen Google-account hebt.
N.B. Commerciƫle reacties worden verwijderd. Evenals ongepaste reacties.

Werkt iets niet bij een bepaald kwaaltje? Blijf dan niet te lang doormodderen en ga naar de huisarts! Ervaringen heel graag in de comments bij de kwaal, dan heeft een ander er ook nog wat aan.

Disclaimer

Privacybeleid zie Artoek

Boek
Recensies zijn van harte welkom!
Taalfouten, correcties, aanvullingen of andere opmerkingen over het boek mogen gemaild worden naar artoekATgmail.com. Het wordt verzameld en op deze pagina bijgehouden.

Adverteren?
Dolgraag!
Onderaan kan er bij elke tip een "twitterbericht" geplaatst worden; dat wil zeggen een tekstbericht van 140 tekens met link en klein plaatje. Er mag niets instaan dat niet klopt. Dus niet; "Met dit spulletje is uw kalknagel binnen 1 dag weg". Maar wel "Heerlijk geurende olie in handige sprayflacon voor uw kalknagel".
Stuur bij interesse een mail naar artoekATgmail.com

Je kunt deze site volgen via Facebook en Pinterest
Wederverkoop
Het boek is niet te koop via het Centraal Boekenhuis. Boekhandels en winkels kunnen het boek hier met de gebruikelijke boekhandelskorting inkopen.