Eten uit de eerlijke moestuin

Ik kreeg het receptenboek van Annemiek van Deursen toegestuurd.
Wat een verrassing onder de ietwat saaie kaft! Het boek staat boordevol kleurrijke foto's. Het ziet er allemaal zo makkelijk en duidelijk uit dat je gelijk zin krijgt om het uit te proberen.


Ook als je geen moestuin hebt, want er staan heel wat wildplukrecepten in!


Van topinamboer, pompoenen, zevenblad tot aan het verwerken van overgebleven chocolade-letters aan toe. En dan overal van die handige tips tussendoor.

Komend seizoen staat hier de vlierbessengelei en de pompoenmarmelade op de planning. Vlierbessen deed ik al wel door de bramenjam (omdat er altijd zoveel van die bessen hangen op de bramenplukplaats) maar nog nooit apart. Pompoen houd ik nogal eens over omdat de kids niet zo vaak pompoensoep of geroosterde pompoen willen eten.

Zo'n mooi boek in kleurendruk voor maar € 9,95.....


Waarom kreeg ik dit boek? Het blog van Annemiek is net zo kleurrijk als dit boek. Ze was vastgelopen met de foto's die ze fullsize upload naar Blogger. Dat had ik voor haar opgelost.

Deze moeder Teresa uit Landgraaf hielp ik alweer even geleden aan een blog. Omdat ze haar mijmeringen handmatig, aan duizenden mensen, verstuurde per mail. En ik weet hoeveel werk dat is! Met Blogger kan dat volledig geautomatiseerd. Gratis. Maar daar zal ik nog eens een apart blogje aan wijden, hoe handig Blogger is. Deze website is er ook mee gemaakt.

Reacties