Plukplek toevoegen


In het stukje over de Wildplukwijzer meldde ik dat ik vorig jaar ergens bloeiende daslook had gezien. Nou, ik heb het terug kunnen vinden! Zie hier. Nog niet in bloei, maar ik kon ruiken dat het daslook was.

Zoals beloofd de plukplek doorgegeven aan de Wildplukwijzer. Het lukte alleen niet om een foto mee te sturen. Meerdere pogingen gedaan. Ook via de app. Dus ik zet hem dan maar hier neer :-). Jammer dat het niet lukte. Blijft verder een geweldig initiatief; alle info verschijnt als je op een plukplek klikt, het is makkelijk zoeken en makkelijk toevoegen.
Ik weet nog hazelnoot in de wijk te staan, die is ook aangemeld.

NB. Een andere kaart die ik tijdens de schaatsperiode veelvuldig raadpleegde en waar je zelf plekken kunt doorgeven is de natuurijs-kaart van Ekkel. Zo'n zelfde, non-commercieel, geweldig initiatief. Hij zoekt nog sponsors om een app te maken.

Reacties