Tien redenen om dit boek te kopen

"Waarom zou ik dit boek kopen als je ook alles op de website hebt staan?"

1. De taal is correcter. Ik ben een beelddenker die te veel twittert in 140 tekens. Ik heb de gewoonte alles zo kort mogelijk op te schrijven. De meest gehoorde opmerking van de redacteur is "er staat geen onderwerp in deze zin".

2. Opsommingen zijn duidelijker. Hier op de website gebruik ik geen opsommingen. Omdat dat op de verschillende apparaten anders wordt weer gegeven. Omdat er iets vreemds gebeurt als er een plaatje naast staat.

3. In het boek staan de tips op alfabet, dat zoekt makkelijker. Deze website heeft een blogstructuur waarbij de berichten in chronologische volgorde staan. De datum waarop ze zijn geschreven bepaalt waar ze staan.

4. Het boek krijgt een 5x uitgebreidere index. Op deze website staat weliswaar een alfabetische index, maar dat is gebaseerd op 1 woord (soms 2) per tip. In de index van het boek staan meerdere woorden voor hetzelfde, zowel bloedluis als vogelmijt staat erin bijvoorbeeld.

5. Het boek heeft minder ruis. Hier op de website staan recensies, reclame, filmpjes, ergernissen en wordt het boek gepromoot.

6. In het boek kun je aantekeningen maken en je eigen tips schrijven.

7. De wifi kan er wel eens uit liggen.

8. De batterij van je apparaat waarmee je een tip wilt bekijken kan leeg zijn.

9. Het boek kan je kado doen.

10. Kuch. Om mij een plezier te doen?

Reacties