Boomspinazie-zaadjes

Iedereen die blogt en ooit zijn of haar overvloed van zaadjes aanbood weet wat voor chaos er dan ontstaat: Adressen noteren, tikkie voor de postzegel enz. Of je moet vragen om een geadresseerde en gefrankeerde envelop op te sturen. Wat weer zonde is van de dubbele verzendkosten.

Ik verstuur niet meer... ik houd het bij verzamelen, uitdelen aan bekenden en ruilen. Wat over is strooi ik op kale plekken in de openbare ruimte. Doch voor de boomspinazie kreeg ik meerdere verzoekjes om het op te sturen.

Dus wie dat wil: ik heb ze in de webwinkel gezet. Voor een kwartje mee te bestellen met wat anders uit de webwinkel. Zolang de voorraad strekt. (Iedere jaar in december weer verse zaadjes als het goed is).

Je hebt er eindeloos plezier van. Want voor boomspinazie geldt het onkruidgezegde:

"Eén keer zaad, zeven jaar kwaad."

Het komt hier zelfs tussen de stoeptegels op.

Naar de webwinkel.


Blogposts over boomspinazie:

8 november 2019

14 september 2020

Reacties